vrijdag 3 september 2010

Granaatappels uit Israel: lekker en gezond

 
Ik hou niet van reclame, maar in reactie op al die idiote boycotinitiatieven promoot ik hier af en toe Israelische producten. Na de dadels is nu ook het granaatappelseizoen aangebroken. Net als dadels zijn granaatappels lekker en gezond, alleen wel wat lastig schoon te maken, dus daarom zijn er ook kant-en-klare pitten. Lekker om op te knabbelen als gezond tussendoortje, in de salade of bij de lunch.
 
RP
------------
 
"goede verwachtingen voor Israëlisch seizoen"
Nature's Rubies granaatappelpitten weer beschikbaar

Tholen - De Israëlische granaatappelen zijn weer op de markt. Het seizoen loopt van begin augustus tot begin januari, maar als het weer het toelaat zullen de granaatappelen ook in januari en februari nog op de markt zijn. Momenteel heeft Nature's Pride de vroege variëteiten Aco en Rosh Pered, gevolgd door Hershkovitz in het assortiment. De importeur verwacht vanaf oktober de Wonderful binnen te krijgen. De eerste aankomsten waren volgens de importeur van uitstekende kwaliteit en men verwacht gedurende het hele seizoen mooie granaatappelen te kunnen leveren.

Naast de hele granaatappel levert Nature's Pride ook ready-to eat granaatappelpitten uit Israël. Nature's Rubies zijn leverbaar van augustus tot en met februari. De granaatappelpitten zijn schoon, vers en bevatten geen conserveringsmiddelen. Naast het gebruiksgemak biedt Nature's Rubies een gezond product, met natuurlijke antioxidanten en rijk aan vitaminen.


Voor meer informatie:
Nature's Pride bv
Honderdland 70
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174 525900
E-mail
www.naturespride.eu

Publicatiedatum: 2-9-2010
Auteur: Colinda Smits
Copyright: www.agf.nl

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten