vrijdag 1 augustus 2014

Teken de petitie - Stop antisemitisme

 

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar de incidenten volgen elkaar snel op. Dinsdag werd een vrouw in Amsterdam mishandeld omdat ze een Israelische vlag aan haar balkon had hangen en een Belgische arts weigerde een Joodse bejaarde te helpen. Ik hoor van mensen dat ze bang zijn hun mening te geven of maar over Israel te praten met vrienden in de openbare ruimte. Joden in Duitsland wordt aangeraden niet herkenbaar over straat te gaan. In feite is het al jaren zo dat je in veel buurten van Amsterdam beter niet herkenbaar als Jood rond kunt lopen. Bij Gaza demonstraties is antisemitisme aan de orde van de dag. De geest lijkt uit de fles. Onder het mom van antizionisme worden Joden bedreigd en aangevallen, en wordt van ze geëist dat ze zich tegen Israel uitspreken, of op zijn minst hun mond houden en zich niet herkenbaar Joods kleden, anders roepen ze het over zichzelf af. Met deze petitie kun je laten zien dat je je ook zorgen maakt over deze ontwikkeling.

 

RP

----------

 

Stop antisemitisme

http://www.petities24.com/stop_antisemitisme

Geef uw steun om het opkomend antisemitisme in Nederland en overige landen tegen te gaan. Bij demonstraties in Nederland, maar ook in Europa, de afgelopen weken zijn er grenzen overschreden. Oproep tot een volkerenmoord, dood aan de Joden, mag nooit meer ongestraft worden toegestaan.

De Nederlandse politiek blijft stil. Iedereen die deze petitie ondertekent blijft niet stil, maar geeft een krachtig signaal dat dit niet kan en mag in Nederland. 4 mei heeft onder deze omstandigheden geen enkele betekenis meer.

Sta op! Onderteken deze petitie, laat Nederland, de politiek, en Europa weten waar wij voor staan hier in Nederland. Geef het door aan familie en vrienden om dit ook te ondertekenen en te steunen. Tot 31 augustus 2014 blijft deze petitie actief.

Mijn doel is om met deze handtekeningen aandacht te vragen op iets wat bij de wet verboden is. Maar wat nu gedoogd wordt, en toeneemt, en wat veel mensen dus zorgen baart. De handtekeningen worden afgegeven aan iemand van de tweede kamer. Intussen ben ik druk bezig personen, de media en instanties  te informeren om steun te betuigen aan deze petitie.

Ik dank u allen voor het ondertekenen van deze petitie!

Dringende oproep om deze petitie te plaatsen bij uw Facebook of Twitter account. http://www.petities24.com/stop_antisemitisme

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten