zondag 30 mei 2010

Gaia woedend op Hamas na aanslag met ezel

 
Nu de Partij voor de Dieren nog....
 
----------------------
 
Gaia woedend op Hamas na aanslag met ezel
 
 
 
Michel Vandenbosch is ziedend op de Islamitische Verzetsbeweging Hamas, die dinsdag een bomaanslag pleegde en daarvoor een ezel gebruikte. Het dier trok een karretje met tweehonderd kilo dynamiet en werd richting Israëlische grens gestuurd. Het ezeltje werd vanop afstand tot ontploffing gebracht in de buurt van een Israëlisch patrouillevoertuig. Er vielen geen slachtoffers, behalve het onfortuinelijke dier zelf.

Laffe daad
In een gesprek met de redactie van 'Joods Actueel' veroordeelt dierenrechtenactivist Vandenbosch de aanslag. "Een onvoorstelbare laffe daad gepleegd door ziekelijke geesten die zo door haat verblind zijn dat ze hun grenzen steeds verder verleggen", zegt het boegbeeld van Gaia. "Ik vraag me af of Mohammed als profeet dat zou goedkeuren, want het staat zeker niet in de Koran. En als men denkt hiermee het paradijs te bereiken, dan vergist men zich schromelijk. Ik weet niet wat deze mensen bezielt", aldus Vandenbosch.

Niet eerste keer
Waarom dierenrechtenorganisaties dan niet eerder reageerden -het is niet de eerste keer dat er een ezel wordt opgeblazen- zei Vandenbosch dat het om onwetendheid gaat en dat deze feiten niet bekend zijn. Het is niet de eerste keer dat terroristen vanuit Gaza agrarische, medische of zelfs journalistieke activiteiten voorwenden om bomaanslagen tegen Israël te plegen sinds Hamasterreurgroepen de macht overnamen in Gaza. (odbs)
 
 

1 opmerking:

  1. Zozo een dierenactivist die niet tegen Israel is maar scherp ziet wie de agressors zijn in dit geheel, de Hamas! Mooi, we maken vorderingen!

    BeantwoordenVerwijderen