maandag 12 april 2010

Alarm! PVV overgenomen door zionistische lobby

 
Israned wijst op een verontrustende Tweet van Conny Mus:
 
 
 
De Zionisten hebben de PVV al overgenomen, wie volgt? Het slaat natuurlijk nergens op, want de PVV wordt echt niet meer pro-Israel van Wim Kortenoeven en Gidi Markusower. Zij zullen de partij hooguit meer informatie geven waardoor zij haar standpunt beter kan onderbouwen. In Pauw en Witteman zullen Dries van Agt en Hans van den Broek het moeilijker krijgen (als men zo fair is een tegengeluid tegen hun anti-Israel tirades toe te staan) wanneer zij tegenover een van deze mensen staan dan tegenover iemand als Fritsma, die niet veel verder komt dan dat al het land de Joden toebehoort en de Arabieren niet moeten zeuren. Ik ben er zelf bepaald niet blij mee wanneer het pro-Israel geluid vooral van de PVV zou komen, maar het is wel van belang dat de Israelbashers wat vaker stevig tegen worden gesproken door mensen die verstand van zaken hebben.
 
En nou maar hopen dat ook de linkse en middenpartijen een paar mensen op de lijst zetten die fair zijn tegenover Israel en zich daar ook hard voor willen maken.
Overigens wees Isser er in reactie op Mus' tweet terecht op dat de linkse partijen al lang zijn overgenomen door de anti-Israellobby. Denk aan Harry van Bommel en Anja Meulenbelt bij de SP (Gretta schijnt er ook bij te zitten) en Mariko Peters bij GroenLinks. Er is bij GL een enorme overlap in leden van het Palestina Komitee, en bij Midden-Oosten bijeenkomsten zij die dan ook altijd goed vertegenwoordigd. De Midden-Oosten werkgroep, die zulke bijeenkomsten organiseert en erop toeziet dat het verkiezingsprogramma wel voldoende anti-Israel is, bestaat misschien zelf wel voor het merendeel uit leden van het Palestina Komitee.
 
RP
 
 

1 opmerking:

  1. Is het zo erg wanneer tussen miljarden anti-Israel-meningen hier en daar een andere mening sluipt? Moet een partij ideaal gezien anti Joods en anti Israel zijn?
    Ik waag mij aan de voorspelling dat de partij van Wilders overweldigend zal winnen, dat Kortenoever in de Kamer zal komen en dat dit misschien (ben er niet zeker van) Nederland nog zal redden van de ondergang, de geestelijke desertificatie van een ooit overdrachtelijk en natuurlijk bloeiend land.

    BeantwoordenVerwijderen