donderdag 4 februari 2010

Aart van Wijngaarden: de joden hebben het gedaan

 
Ook HP de Tijd valt het op dat sommige mensen er nogal onfrisse ideeën op nahouden over Joden. Alweer bijna een maand geleden schreef men volgend stukje over degene die ik in de vorige post citeerde. Die blog is er natuurlijk nog, inclusief alle antisemitische posts. We worden door de Joden geregeerd, de Joden hebben de media in handen, onze vliegvelden en bepalen onze gedachten. Oh ja, en ze kloppen ons het geld uit onze zakken en lopen constant iedereen te bedriegen. Maar zo iemand mag je natuurlijk geen antisemiet noemen, hij heeft alleen maar legitieme kritiek op Israel?
 
RP
--------------
 
 
Door Mark Traa  |  04 Januari 2010 - 13:03
http://www.hpdetijd.nl/archive/2010-01-04/aart-van-wijngaarden-de-joden-hebben-het-gedaan
 
 
Buiten het bekende extreemrechtse circuit zie je ze niet zo vaak: mensen die gewoon de joden van alles de schuld geven. Enter Aart van Wijngaarden. Vanuit Thailand orakelt de oud-ondernemer onbekommerd op zijn weblog: "Zelfs in eigen joodse kringen wordt de officiële holocaustgeschiedenis afgeschilderd als een verhaal, gebaseerd op leugens, mythen en oorlogspropaganda."

Aart van Wijngaarden (65), sinds vijf jaar woonachtig in het Thaise Khon Buri, moeten we plaatsen in de hoek van de complotdenkers: daarvoor volstaat een blik op zijn website. Dat geeft op zich niets, complotdenkers moeten er ook zijn. Maar Aart heeft in het bijzonder een broertje dood aan joden. Zie daarvoor het bericht dat hij uitgerekend op eerste kerstdag achterliet op zijn weblog. Samenvatting: er zijn geen zes maar drie miljoen joden omgebracht in de Holocaust, de joden controleren de media, in de regering wemelt het van de joden en er zijn sowieso te veel joden op hoge posities.

Het is niet de eerste keer dat Aart zich van zijn antisemitische kant laat zien. Eerder al postte hij: "Het groeiend anti-semitisme is het gevolg van eigen schuld, dikke bult". En we quoten ook even zijn reactie op een andere website: "Let us take Marga van Praag, who presented a program for children, before they go to sleep. The children must have nightmares from her, because it would be the last one, I would think of to present such a program. And that is the basic of the jews, they always promote another jew. Some time ago I saw a list of best book writers of Amsterdam, and who was number 1, yes, Anna Frank. She was not a bookwriter at all, just produced a diary. Also number 2 and 3 were jews."

Aart van Wijngaarden woont dus in Thailand, waar de zon hem overduidelijk in de bol is geslagen. Gelukkig voor hem vatten ze dit soort teksten daar lichter op dan bij ons. Misschien is via deze route nog wat te doen met Aarts jodenblogje. Maar waaróm zit Aart überhaupt in Thailand? Omdat hij helemaal klaar is met Nederland, zegt hij: "Als ondernemer word je in Nederland voortdurend uitgekleed. Heb met bijna iedere instantie overhoop gelegen, niet omdat ik gelijk wilde hebben, maar omdat ik gelijk had." En: "Ze zien mij in Nederland niet meer terug, de eerste bananenrepubliek in Europa." Laten we hem daar dan maar aan houden.

 

1 opmerking:

 1. niet alleen een antisemiet maar volgens eigen zeggen een pedofiel!!!

  Quote (www.xandernieuws.punt.nl)
  http://xandernieuws.punt.nl/index.php?r=1&id=627860&tbl_archief=#r1471342

  " Wat zijn jullie dom!

  Ik ben naar Thailand verhuisd om uit de gevangenis te blijven en natuurlijk …. om de "bekende" reden waarom mensen naar thailand gaan.

  Omdat ik me niet de hele dag met mijn specifieke hobby kan bezig houden vind ik het helemaal super om jullie op stang te jagen met anti-semische en anti Israel opmerkingen.

  Blijf dus vooral op mij reageren!
  Dan is mijn dag weer goed.

  Aart,
  Bingo
  Het Zuur."

  BeantwoordenVerwijderen