zondag 25 november 2012

Mahmoud Al Zahar onthult Hamas' moorddadige agenda (video)

 

Vergeet alle mooie woorden van progressieve commentatoren over het feit dat het tijd wordt Hamas als partner te zien en ermee te onderhandelen. Vergeet de mooie woorden dat ze het allemaal niet zo erg menen wat betreft het handvest en de eeuwige Jihad totdat alle zionisten verslagen of verdreven zijn. Kijk naar dit filmpje en trek je eigen conclusie. 

 

Machmoud Zahar, leider van Hamas in Gaza, houdt eerst de Joden zelf verantwoordelijk voor alle verdrijvingen en vervolgingen in Europa, inclusief de holocaust, en zegt dan dat ze spoedig ook uit Palestina zullen worden verdreven. Het is duidelijk dat hij met ‘Palestina’ niet alleen Gaza en de Westoever bedoelt, maar ook Israel. Hij besluit met de volgende boodschap aan de Joden:

There is no place for you among us and you have no future among the nations in the world. You are headed to annihilation.

En dan maar roepen dat Israeli’s paranoia zijn wanneer ze in sommige Arabieren nieuwe nazi’s zien. Ik hoop dat ook veel Arabieren geschokt waren bij het horen van deze woorden – en er tegenin gingen. En gelukkig zijn er ook Arabieren die een liberaal en tolerant geluid laten horen. Maar vooralsnog lijkt Hamas in Gaza alleen maar aan populariteit te hebben gewonnen. Niet alleen in Gaza overigens.

 

RP

----------

 

http://www.youtube.com/watch?v=5UT6grrx8do&feature=youtu.be

Mahmoud Al Zahar reveals Hamas' genocidal agenda - shocking!

 

Gepubliceerd op 22 nov 2012 door

Mahmoud Al Zahhar, Hamas top leader, Reveals his organisation genocidal agenda when he calls for the expulsion of all Jews from Israel and the annihilation of the Jews.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten