donderdag 28 oktober 2010

Geschiedenis volgens Palestijnse TV: 'Joden in Europa vervolgd om hun geldliefde'

 
Dit is antisemitisme pur sang:
 
Jordanian academic Arafat Hijazi:
"150 years ago, when there were no Jews in Palestine, the Jews were in Europe, in Eastern Europe, but the Jews suffered from persecution by the European nations.
The reason was that they would harm the people of the lands in which they lived.
They had a problem: Wherever they went, they were expelled, and were imprisoned."
 
Jordanian academic Muhammad Dohal:
"The Jews are hated in every society in which they have lived, because of their behavior relating to their great love of money.
Their behavior led to [Shakespeare's] famous story, the story of Shylock about money lending, which clings to the Jews. This is how they harmed the societies that embraced them."
[PA TV (Fatah), Oct. 10 and 17, 2010]
 
Dit is wat Palestijnen leren over de geschiedenis van de Joden in Europa. Het is moeilijk daarbij te vergeten dat Machmoud Abbas, de o zo gematigde leider van de Palestijnen, ooit een dissertatie schreef over het 'werkelijke aantal' Joden dat in de gaskamers was omgekomen en de verantwoordelijkheid van de zionisten daarvoor. Nee, zoveel is er niet veranderd sindsdien, en uit onderzoek blijkt dat grote aantallen Palestijnen en andere Arabieren er sterk antisemitische ideeën op na houden. Dat is niet zo vreemd gezien de walgelijke troep die ze over zich heen krijgen in de Palestijnse media, en door radikale imams en op school. Het ergste is dat dit soms zelfs gebeurt met Europese subsidies en dat EU landen hier zelden tot nooit iets over zeggen.
 
RP
-------------
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten