zaterdag 20 maart 2010

Vooral Joden online gediscrimineerd

 
Onderstaand bericht over het toegenomen aantal meldingen van antisemitisme op internet leidde op verschillende fora tot de nodige opmerkingen die het bericht juist bevestigen. Ontzettend moe wordt ik daarnaast van de talloze opmerkingen dat het onderzoek wel niet zal deugen, want iedereen die kritiek heeft op Israel zal wel een antisemiet worden genoemd. Weer anderen beweerden dat de Joden zo in de slachtofferrol zitten dat ze iedere opmerking gelijk gaan melden, terwijl moslims dat veel minder snel zouden doen. En eindeloos zijn de berichten over de zionistische misdaden en dat de schuld voor het toegenomen antisemitisme bij Israel ligt. Diepe zucht.
 
Beste mensen, ik ben een van die mensen die enkele keren een klacht heeft ingediend bij het MDI. Mijn ervaring is dat men erg terughoudend is in het aanmerken van een uitlating als antisemitisch. Men gaat uit van de Nederlandse wet, niet van wat men zelf vindt of wat het CIDI vindt of wie dan ook. En onder de Nederlandse wet mag veel. Gretta Duisenberg mag zeggen dat de regering wordt overheerst door Joden, en Wilders mag zeggen dat hij hoofddoekjes rauw lust en de Koran een haatzaaiend boek is a la Mein Kampf.
 
Als je alle uitspraken waarin Israel met de nazi's wordt vergeleken, zionisten crimineel genoemd en moordenaars en Israel het misdadigste regime op aarde, zou melden bij het MDI, dan zouden daar de computers binnen een dag op tilt slaan en men een paar honderd mensen moeten aannemen (nadat men nieuwe computers heeft aangeschaft) om al die meldingen te kunnen verwerken. Dus get real ajb en neem aan dat er echt wel van een probleem sprake is!
 
Hieronder een paar van de 'verlichte' reacties die ik tegenkwam.
 
RP
-------------
 
arabstudentsleague.blogspot.com/2010/03/zionisme-de-doodlopende-straat-van.html
Door Ed-Daoui Amina

Van een vernederd volk tot moordlustige agressors die pogen om een weerloos volk van hun grondgebieden te ontwortelen. Wat bracht die joden er toch toe om nog geen 50 jaar na hun eigen (grote) nederlaag zelf een holocaust te ontketenen? Waar ligt de achterliggende ideologie van deze joodse bezetters? Joodse 'zwakkertjes', tijd om jullie masker af te zetten.
Een merkwaardige notificatie: In 1878 werd de éérste joodse kolonie gesticht. Kennen jullie de geboortedatum van onze gezel Hitler? 1889. Vreemd, 11 jaar voor de komst van deze legende waren de zionisten al druk in de weer met het leggen van de eerste grondslag van hun 'Zuivere staat'. De tijd dat holocaust als geldig excuus gebruikt kon worden, is bij deze dus nietig verklaard.
Het mocht niet zijn, de Britten erkenden desondanks deze noodkreet een Joodse regering en vergemakkelijkten het zo voor deze duivelse zionisten.

-------------------

wo 17 mrt 2010, 19:02

Ik heb geen hekel aan de joden maar wel aan hun streken!!!

tja hoe zou dat nou toch komenMoe
overigens hebben de echte joden te lijden onder de valse streken van de fake jews (lees: zionisten)
 
ik moet altijd lachen om dit soort onderzoekjes
wederom een totaal misleidend resultaat
titel zal moeten worden vervangen door:
gediscrimineerde moslims dienen zelden klacht
of
israelische lobby (waakhond CIDI) meld in 2009 1238 klachten bij het MDI
nulhypothese verworpen!
-----
 
Weer slachtoffertje spelen, altijd refereren die joden naar de 2e wereldoorlog wat ze hebben meegemaakt, maar nu doen ze precies hetzelfde bij de palestijnen. In een paar weken tijd(gaza) honderden kinderen vermoord Moe

Van mij mogen alle zionisten(dus niet alle joden) dood!!!!!Ik zal er in ieder geval niet om treuren
-----
ja we weten dat zionisten graag van alles verzamelen om maar te kunnen bewijzen hoe gehaat ze zijn om zo als slachtoffers gezien te worden. finkelstein heeft dat keer op keer in zijn boeken duidelijk gemaakt. ze hebben toch niks anders te doen. geld van de wereld ten kostte van de wereldbevolking.

ze hebben de grootste aandeel aan het leed in de wereld. de wereldbanken, geld dat bestemd is voor het volk gebruiken om kostte wat kostte oorlogen te voeren. gewoon duivels. en dan moeten mensen hun knuffelen zeker.
nieuws.marokko.nl/index.php?nav=nieuws&nid=14775
---------------
 
nujij127.betafase.nl/vooral-joden-online-gediscrimineerd!.8171867.lynkx
 
weer zo een propaganda bericht!
what about de moslims he?
dat zijn geen mensen he?
kijk maar ff rechts op nujij als het woord marokaan of moslim niet vaker voorkomt dan het eeuwige slachtoffer Israel.

en men komt mij vertellen dat de media een objectieve bron is?
De media is in Europa en in Amerika in handen van de joodse lobby!
------
Kritiek op het agressieve en misselijkmakende beleid van Israel is meer dan terecht en dat is er jammer genoeg nog veel te weinig. Als deze kritiek door de sommige Joden als discriminatie wordt ervaren is dat hun ziekelijke probleem! Misschien moeten ze eerst eens leren in de spiegel te kijken!
 

-----------------

Vooral Joden online gediscrimineerd

http://www.spitsnieuws.nl/archives/tech/2010/03/vooral_joden_online_gediscrimi.html

Bijna de helft (45 procent) van de discriminerende opmerkingen op internet is gericht tegen Joden. Dit blijkt uit cijfers over 2009, die het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) zojuist bekendmaakte. De cijfers zijn gebaseerd op meldingen die de organisatie binnenkreeg van internetgebruikers. Vorig jaar kreeg het MDI 1238 meldingen van discriminatie.

Van de in totaal 577 als strafbaar bestempelde commentaren van internetgebruikers waren er 258 antisemitisch van aard. Op websites als stormfront.org en radioislam.org werd 20 procent van de strafbare anti-joodse opmerkingen aangetroffen, aldus het MDI. Daarvan werd 80 procent op zogenoemde 'mainstream' sites aangetroffen.

Verschil

Het totaal aantal strafbaar geachte opmerkingen is volgens het MDI lager dan in 2008. Toen merkte het MDI nog 899 uitingen aan als strafbaar bij 1226 meldingen. Volgens de organisatie is er echter geen sprake van een afname van discriminatie op internet: "Het verschil tussen dit jaar en vorig jaar komt omdat een aantal sites waar in 2008 erg veel extreme opmerkingen stonden, inmiddels niet meer bestaat", verklaarde een woordvoerster.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten