woensdag 29 mei 2013

Laat de Palestijnse vlag boven Israël wapperen

 
 

Dinsdag, Mei 28, 2013

Uitzending van de Palestijnse staatstelevisie, 12 mei 2013

Op de verjaardag van de oprichting van de staat Israël, de dag van de oprichting die aangeduid wordt door de Palestijnen als de Nakba – "de catastrofe," heeft de officiële TV zender van de Palestijnen opgeroepen om "de Palestijnse vlag te hangen bij iedere ingang van elk dorp en stad in Palestina om daarmee te verklaren dat dit land Palestina is. De oproep was om vlaggen op te hangen in: Jaffa, Nazareth, Haifa, Acre, Lod, en Ramla – allemaal Israëlische steden.

"Wij zullen de vlag hijsen aan lantaarnpalen, op daken, op pleinen, op kruispunten en verkeerslichten. Het belangrijkste is dat het bij de ingang van de stad hoog opgehangen gaat worden, zodat het voor iedereen duidelijk zal zijn dat dit Palestina is."


Dit is dus de boodschap van de Palestijnse Autoriteit aan de eigen bevolking, waar ze voor de internationale gemeenschap nog doet alsof men bereid zou zijn tot een territoriaal compromis.

Dit is geen incident, het is het beleid van de Palestijnse Autoriteit en Fatah (de partij van president Mahmoud Abbas) om Israël's bestaansrecht te ontkennen. De Palestijnse televisie en kranten publiceren vele kaarten van 'Palestina', daarin is te zien dat Israël 'gewist' is en vervangen is door 'Palestina.'
Hieronder nog een voorbeeld van de officiële Facebook pagina van Fatah.

 

Facebook Palestina

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten