maandag 23 mei 2011

Palestijns parlementslid: Israël is plan van Allah om alle joden uit te roeien

Zie ook de video op YouTube.

 

Op 11 mei riep Yunis Al-Astal, parlementslid voor Hamas en geestelijke, op Al Aqsa TV op tot de uitroeïng van de Joden in Israel. Hij zei dat Allah de Joden naar Israel had gebracht zodat de Palestijnen ze uit kunnen roeien, en waarschuwde dat dat binnen enkele jaren ook zou gebeuren.

 

Het 'gematigde' Fatah heeft onlangs een overeenkomst met Hamas gesloten om weer samen te gaan regeren. Velen in de EU vinden dat Israel met zo'n regering zou moeten onderhandelen, en de gehele Westoever moet overdragen.

 

RP

---------

 

Palestijns parlementslid: Israël is plan van Allah om alle joden uit te roeien

http://isreality.nl/palestijns-parlementslid-israel-is-plan-van-allah-om-alle-joden-uit-te-roeien/

 

Keer op keer praten Palestijnse officials openlijk en op TV over hun gruwelijke plannen met de joden, maar even zoveel keer worden ze genegeerd door de Westerse politici en media. 

Yunis al Astal, die namens de terreurorganisatie Hamas zitting heeft in het parlement van de Palestijnse Autoriteit, heeft afgelopen week op TV de Palestijnse genocidale visie op Israël en de joden uiteengezet. Tijdens een uitzending van Al Aqsa TV zei hij dat de verzameling van de joden in het land Israël onderdeel vormt van een plan van Allah dat de Palestijnen en de andere moslims de 'eer' zal geven om de 'kwaadaardige bende' die de joden vormen uit te roeien.

Al Astal voorspelde dat 'de Zionisten' over een paar jaar zullen begrijpen dat ze maar om één reden naar Israël zijn gekomen, namelijk om 'afgeslacht' te worden 'in een groot bloedbad'. Met woorden die sterk aan Adolf Hitler deden denken zei hij dat de joden veel gevaarlijker zijn dan alle roofvogels, gevaarlijke reptielen en dodelijke bacteriën bij elkaar, en dat Allah de mensheid door de moslims zal 'bevrijden' van het 'joodse kwaad'. Dan zal er volgens hem een 'Verenigde Staten van de Islam' ontstaan en zal Palestina aan het hoofd staan van het wereldwijde islamitische Kalifaat.

 

Hamas en Fatah / de Palestijnse Autoriteit sloten onlangs in de Egyptische hoofdstad Caïro een samenwerkingspact. Desondanks weigert de Israëlische regering Fatah als vijand te bestempelen, ondanks het feit dat Fatah-partner Hamas wekelijks openlijk oproept dat het belangrijkste doel van de Palestijnen nog altijd de vernietiging van Israël is. Fatah wordt in Jeruzalem nog steeds gezien als 'vredes'partner waarmee Israël mogelijk een akkoord kan sluiten over de oprichting van een Palestijnse staat in Gaza en de Israëlische gebieden Judea en Samaria.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten