zondag 12 december 2010

Webmaster Stop de Bezetting stopt ermee

 
Goed nieuws! Webredacteur 'Inez' stopt ermee! Goed gedaan, Inez! Maak meer van dat soort uitglijders. Je laat daarmee namelijk haarfijn zien wat voor onkoshere club Stop de Bezetting is. Hopelijk is de nieuwe webredacteur niet slimmer en zet het beleid voort waarin de grens van antizionisme en antisemitisme geregeld wordt overschreden.
Hieronder het bericht van dappere Inez (antisemitisme promoten is één ding, maar dat doen onder je gehele naam is blijkbaar toch wat veel gevraagd), en een reactie van een vaste bezoeker van het forum van Stop de Bezetting.
En ter herinnerling hier een stukje uit het gewraakte bericht:
 
"Als je kijkt naar de linkse kerk Vara en NOS dan zitten daar in de redacties een oververtegenwoordiging van mensen met joodse afkomst. Ook journalisten die het midden-oosten verslaan zijn overwegend joods. Dit geeft te denken over hun journalistieke werk. Het zijn propaganda makers voor Israel. Kijken we naar de politiek dan is de invloed nog groter. In de regering zit een jood, Rosenthal, loopjongen van de Mossad en CIA."
 
-------------

RECTIFICATIE

http://www.stopdebezetting.com/artikelen/rectificatie.html

2010/12/11 - Onlangs heb ik als een van de webredacteuren een artikel geplaatst (met als bron Geen Commentaar) dat ik achteraf niet had moeten plaatsen.

Ik wil dan ook een ieder die zich hier aan heeft gekwetst mijn diepste verontschuldigingen aanbieden. Ieder artikel dat geplaatst wordt, wordt altijd bekeken. Ik heb hier in een inschattingsfout gemaakt. Ik heb altijd getracht om de website een open forum te laten zijn voor ieders standpunt, pro of anti. Het doel is om met elkaar respectvol in debat te gaan, zodat we uiteindelijk door het veranderen van de publieke opinie hopelijk een einde kunnen brengen aan de situatie in Israël en Palestina.

Alle artikelen, die niet geschreven zijn door medewerkers van het de Stichting zijn dan ook niet altijd de mening en standpunten van de stichting. Echter wordt blijkbaar dit door anderen anders gezien.

Ik heb helaas een inschattingsfout gemaakt. Afgelopen week is ook onze webhostbedrijf telefonisch bedreigd met rechtszaken, alsmede enkele medewerkers.

Mijn werkzaamheden als webredacteur heb ik dan ook meteen neergelegd. Ik verontschuldig mij tevens aan mevrouw Duisenberg en de andere medewerkers voor deze vervelende situatie die door mijn toedoen is ontstaan.

Met vriendelijke groet,


Inez

--------------

Beste Inez,

Wat mij betreft hoef u/jij niet weg....in uw/jou reacties proefde ik respect.....Het feit dat je nu terugstapt getuigt daarvan.... Terugkomen op eerdere meningen of besluiten getuigen voor mij van een open geest.Hoewel wij tegengestelde meningen hebben wat betreft het conflikt tussen Israel en de Palestijnen, raakte het mij persoonlijk dat u/jij sprak over de waarde van het leven van zowel Israelieten alswel Palestijnen...ieder leven op deze aarde is waardevol en uniek ongeacht de raciale/religieuze achtergrond en ongeacht onze politieke meningen.
Ook u als webredactie had/heeft deze houding en ik kan er alleen maar waardereing en respect voor uitspreken....

Met vriendelijke groet en hoogachting mijnerzijds;

Hans van Zanten.
<

1 opmerking:

  1. Advies aan vertrokken webredacteur;cursus helder schrijven volgen.

    BeantwoordenVerwijderen