maandag 26 april 2010

Stop De Bezetting bezorgd over Israelisch sperma

 
Even iets luchtigs tussendoor: Stop de Bezetting is zowaar bezorgd dat Israel de 'demografische wedloop' van de Palestijnen gaat verliezen, vanwege het gebruik - zo meent men - van verarmd uranium in wapentuig, die de spermakwaliteit van de soldaten zou aantasten.
 
Tijd voor een grootschalige inzamelingsaktie zou ik zeggen: red de Joodse staat en doneer royaal! Je hoeft niet besneden te zijn om mee te doen, want zoals bekend wordt het Joods-zijn alleen van moeder op kind doorgegeven.
 
Maar zonder dollen, de webmaster van SdB doet de reputatie van Gekke Gretta eer aan!
 
Hieronder een fragment; lees het hele bizarre verhaal op IsraNed.
 
Wouter
_____________
 
dinsdag 20 april 2010

Stop De Bezetting is bezorgd over Israelisch sperma!

Eerst maar weer even het linkje hier, voordat het verdwijnt. Een wat rammelend verhaal, ongewijzigd overgenomen van de PalTelegraph hier. SDB neemt het gewoon over en het is me opgevallen dat er steeds minder eigen content op de site verschijnt. Blijkbaar is het makkelijker onzin van anderen te kopieren, dan het zelf te verzinnen. PalTelegraph is een éénmanszaakje van ene Sameh Habeeb uit Gaza, 23 jaar oud, geholpen door 25 vrijwilligers.

Sameh heeft het wiel echter niet zelf uitgevonden, hij heeft het weer van www.salem-news.com, een "locally-owned news service for Salem - Oregon's capitol city and the region surrounding it." en uiteraard een zeer betrouwbare bron voor nieuws over het Midden Oosten.

Waar het op neerkomt is dat het sperma van de Israelische man steeds slechter van kwaliteit wordt, hetgeen reden geeft om te veronderstellen dat er sprake is van een "massive Israeli act of population suicide" - zeer hoopvol voor SDB dus.

Specifieker, de Salem News pagina aangehaald door Sameh, die weer aangehaald wordt door SDB, zegt dat:
"Research by an Israeli doctor shows a significant drop in sperm count level and sperm motility among young Israeli soldiers in recent years. Sperm motility is the ability of sperm to move properly toward an egg.
It is attributed to the inhalation of DU aerosolized nano-particles; the dirty results of extra powerful weapons used by Israel and the U.S.
"

Wow! Dat klinkt heftig en zeer schokkend, zou het misschien een beetje waar zijn? Nou, nee. Het is een samenraapsel van complottheorieen over hoe de VS Azie probeert te ontvolken (met miljarden tegelijk) door het gebruik van verarmd uranium (DU in het Engels) dat genetische gevolgen zou hebben. Knoop daaraan vast dat Israel Amerikaanse wapens gebruikt heeft in Gaza en Libanon, negeer even dat de omringende landen noch de eigen Israelisch-arabische bevolking last blijkt te hebben van sikkeneurig sperma en kijk naar de "bewijzen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten