dinsdag 13 november 2012

Hamas: "Holocaust is verzinsel"

 
De video waaruit dit walgelijke citaat komt is intussen van YouTube verwijderd, maar er zijn helaas genoeg andere citaten en video's van zulke strekking, zoals hier of hier.
 
___________________
 
 

Donderdag, November 8, 2012 / Last Modified: Zondag, November 11, 2012

Gedeelte uit een televisiedebat, uitgezonden op Al-Aqsa TV (Hamas, Gaza) op 22 oktober 2012.

Tv-presentator Hany Al-Mgahri:

“De UNRWA [VN organisatie] onderwijst de nazi Holocaust op de Joden aan de Palestijnse vluchtelingen. De zionistische vijand heeft deze zionistische leugen verspreid in de wereld, zeggende dat in nazi-Duitsland miljoenen zionisten * werden gedood door dat regime.

De zionistische vijand blijft Duitsland en de hele wereld straffen voor deze leugen, tot op de dag van vandaag. Terwijl in die hele periode, in de 63 jaar sinds de bezetting van Palestina, deze vijand juist vele holocausts op zijn geweten heeft.

Zij kunnen zeggen wat ze willen, maar wij hebben ons overtuigingen en wij weten de waarheid. Maar UNRWA, dat werd opgericht om hulp en werk voor de Palestijnse vluchtelingen te bieden - onderwijst toch de Holocaust aan kinderen. Dit roept veel vragen op.”

* NB Hamas gebruikt de term zionisten voor joden. Interessant voor diegenen die beweren dat antizionisme geen relatie heeft met antisemitisme.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten