woensdag 29 september 2010

Israël gebruikt leeuwenpoep als wapen aan Libanese grens

A Lion from Zion?
 
Géén hoax: Israel heeft weer een nieuw wapen ingezet. Dit keer geen 'slimme bom' die alleen Arabieren treft, of veramd uranium of witte fosfor of ratten, maar leeuwenpoep! Het zal zeker niet lang duren voordat er een klacht over wordt ingediend bij de VN, want de Libanezen die dichtbij de grens wonen kunnen nu niet meer buiten zitten of hun land bewerken vanwege de stank, het trekt ongedierte aan en zal de verspreiding van enge ziekten bevorderen. Onderstaande uitleg is dan ook maar een smoesje van de zionisten; de werkelijke reden zal duidelijk worden als de bevolking in de grensstreek - aan Libanese kant wel te verstaan - bij bosjes zal sterven aan een tot nu toe onbekende ziekte...
 
RP
----------------
 

Israël gebruikt stinkende leeuwenpoep als wapen

Het Israëlische leger heeft een nieuw 'state of the art' technologisch en nucleair wapen ingezet om de grens met buurland Libanon beter te beveiligen. Het leger heeft leeuwenstront verspreidt langs de hekken aan de grens. De stinkende uitwerpselen van de roofdieren houdt andere dieren op afstand. De poep voorkomt dat de elektronische sensoren aan de hekken, welke normaal afgaan als vluchtelingen de grens passeren, telkens vals alarm geven.

Volgens de Israëlische krant Jediot Ahronot ging er geen dag voorbij zonder dat konijnen en vogels het alarm lieten afgaan. Hoewel de leeuwen al lang uit de streek zijn verdwenen, heeft de geur van hun uitwerpselen nog steeds een afschrikwekkende werking op de dieren in de omgeving van het grensgebied.

 

1 opmerking:

  1. Israel laat de leeuw in zijn hemdje staan, enkel in het hemdje, trok wellicht het beestje pantoffels aan maar niet een veel belangrijker kledingstuk.

    Misschien kan men Israel ook beschuldigen van dierenmishandeling, via een krachtige wormkuur (ze zijn daar geobsedeerd door wormen). Om de humhum-productie op te voeren. In tegenstelling tot geheel andere productie die nu juist, ook al via wormen, wordt gestagneerd.
    Israel, mensen, Israel krijgt, hoe vindingrijk ook, altijd stank voor dank.

    BeantwoordenVerwijderen