woensdag 4 juli 2007

Neonazi's marcheren tegen het Zionisme en voor Ahmadinejad

De rechts-extremistische Nederlandse Volksunie demonstreert binnenkort voor Iran en tegen Israël. De NVU heeft een neo-nazistisch verleden en op demonstraties zijn neonazis aanwezig en worden Duitse strijdliederen gezongen. De NVU heeft nauwe banden met het Actiefront Nationale Socialisten.
In de aankondiging van de demonstratie bedient deze onfrisse club zich van het zelfde soort retoriek die we van Gretta Duisenberg en het Palestina Komitee gewend zijn:

"Waarom zijn wij tegen Zionisme en US-Imperialisme:
    * Israël lapt al tientallen jaren allerlei VN resoluties aan zijn laars als het gaat om de rechten van de Palestijnen. CDA-er van Agt en Greta Duisenberg zetten zich ook al jaren in voor de Palestijnse zaak.
    * Wij streven naar een onafhankelijk Palestina voor de Palestijnen (stop de onderlinge broederstrijd tussen Fatah en Hamas)
    * Geen bezet Iran door de VS en zijn NAVO bondgenoten, wat te denken van de duizenden doden en gewonden door zo'n bezettingsoorlog
    * Stop de Amerikaanse agressie en bezettingspolitiek in het Midden-Oosten
    * Wij streven een wereldvrede na, geen oorlogen door de Amerikaanse imperialistische politiek in Iran, Irak of Afghanistan"

Waar komt de zorg voor de Palestijnen en Irakezen en het ideaal van wereldvrede vandaan? Hitler stond toch niet bepaald als vredig te boek. Sinds wanneer hecht men waarde aan VN resoluties?
Er lijkt maar één antwoord mogelijk: men steunt alles en iedereen dat tegen Israël, en dus tegen de Joden is, of dat nu radikale moslims zijn of linkse activisten of een oud politicus van een partij die men normaal gesproken veracht. Wat slecht is voor de Joden, is goed voor ons.

Volgens de verklaring liegen CNN en CIA tegen ons om ons voor te bereiden op een oorlog met Iran. En uiteraard speelt de Joodse lobby hierin een duister spel. Joden hebben de controle over media en financiële markten in de VS, en streven dit ook in Europa na. Het westerse imperialisme in het Midden-Oosten is door hen bekokstoofd, zij zetten het Westen tegen de islam op om er zelf beter van te worden. Op deze punten komen elementen van extreem-links en extreem-rechts elkaar tegen. Zoals Achmadinejad banden aangaat met Chavez en op de Holocaust-ontkenningsconferentie David Duke van de Ku Klux Klan te gast was, zo worden Gretta en Van Agt zowaar geprezen door de NVU, en Geert Wilders aangevallen op zijn pro-Israël standpunt. De wereld zit soms wonderlijk in elkaar.

______________________________________

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Volks-Unie

De Nederlandse Volks-Unie (NVU) is een Nederlandse politieke partij. Zij wordt vanwege haar uitgesproken neonazistische
karakter tot extreemrechts gerekend. De demonstranten zingen op de demonstraties dikwijls Duitse liederen en scanderen Duitse leuzen.
[...]
De NVU wordt opgericht in 1971 door Guus Looy als poging om eerherstel te verkrijgen voor oorlogsmisdadigers. Ook wil ze Vlaanderen en Nederland samen trekken. Hierom begint in 1973 ook Vlaming Roeland Raes in de partij te participeren.
[...]
In 1996 benaderden Constant Kusters en Eite Homan (die banden heeft met de NSDAP/AO) Glimmerveen met het verzoek de partij nieuw leven in te blazen. Men hield enkele acties waar ook neonazi's uit België en Duitsland aan meededen. In de huidige tijd functioneert de NVU vooral als politieke vleugel van het Actiefront Nationale Socialisten (ANS). In 2001 werd Kusters partijvoorzitter en werd de Duitse nazi Christian Malcoci benoemd tot secretaris.
__________________________________

http://www.cidi.nl/

De rechtsextremistische Nederlandse Volksunie is van plan om op 14 juli in Den Haag een demonstratie te houden tegen "het US imperialisme en zionisme en vóór solidariteit met Iran". In de oproep voor de demonstratie, ondertekend door NVU-voorman Kusters, wordt een lans gebroken voor de Iraanse president Ahmadinejad. Kusters betoogt dat CNN en de CIA liegen over de ontwikkeling van de massavernietigingswapens door Iran.

VVD-buitenlandwoordvoerder Hans van Baalen en PVV-leider Geert Wilders krijgen er van langs omdat zij sancties tegen Iran ondersteunen. Minister van Buitenlandse Zaken Verhagen wordt een "trouwe marionet van de VS" genoemd. Om dat hij "keer op keer de democratisch gekozen Hamas een terroristische organisatie noemt".

De Nederlandse Volksunie zegt zich tegen het zionisme en het "US imperialisme" te keren omdat "Israel al tientallen jaren allerlei VN resoluties aan zijn laars lapt als het gaat om de rechten van de Palestijnen. De CDA-er Van Agt en Greta Duisenberg zetten zich ook al jaren in voor de Palestijnse zaak". De VNU zegt te streven "naar een onafhankelijk Palestina voor de Palestijnen". De NVU is voornemens bij de Amerikaanse ambassade in Den Haag toespraken te houden.
__________________________________

http://www.nvu.info/pers/140707/1.html

Gemeenschappelijk tegen US-Imperialisme en Zionisme!Solidariteit met Iran!
Demonstratie zaterdag 14 juli 2007 in Den Haag

Na op 1 juli 2006 succesvol te hebben gedemonstreerd in Den Haag onder het thema Gemeenschappelijk tegen US-Imperialisme en Zionisme, Solidariteit met Iran, vinden wij het weer tijd om dit op 14 juli a.s. wederom te herhalen. Nu al in Irak zijn er meer dan 650.000 Iraakse slachtoffers te betreuren door de Anglo-Amerikaanse agressie politiek! Ook zijn er de laatste tijd ter ondersteuning van de Anglo-Amerikaanse krachten al enige Nederlandse militairen gesneuveld in Afghanistan. Daarom moeten wij blijven waarschuwen voor de eventuele gevolgen van een (wereld)oorlog met Iran.

Vriend van Israël en zionist Wilders tracht een regelrechte godsdienstoorlog te creëren door zijn provocerende uitspraken. Wilders verklaarde in een artikel dat moslims de helft uit de Koran moeten scheuren als ze in Nederland willen blijven omdat er "genoeg verschrikkelijke dingen" in staan. De Iraanse ambassade noemt de uitspraken een "directe belediging van de heilige en ethische waarden van de islam," aldus een verklaring. De woorden van Wilders staan volgens de ambassade "haaks op de basisprincipes van menselijke waarden en bewijzen vrijheid van meningsuiting een slechte dienst."
Maar Wilders gaat verder in zijn nieuwscolumn, hij roept regelrecht op: "Bombardeer Iran, voor het te laat is."

Doordat Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad direct man en paard noemt heeft hij zich de woede op de hals gehaald van Israël en Amerika. Wanneer Israël en Amerika Iran gaan aanvallen vanwege het sprookjes verhaal van de CIA en Pentagon over aanwezige atoombommen daar, dan zal Iran keihard terugslaan, beloofd de Iraanse president. Als Israël Iran aanvalt, zal de Iraanse reactie "snel, scherp en vernietigend" zijn. Dat heeft de Iraanse minister van defensie, generaal Mostafa Mohammad Najjar gezegd voor de Iraanse staatstelevisie.

Ahmadinejad speelde zelf een actieve rol in de islamitische revolutie van 1979 die ayatollah Khomeini aan de macht bracht in Iran. Tijdens het bewind van Khomeini predikten de ayatollah en andere Iraanse leiders regelmatig de wereldrevolutie, maar na de dood van Khomeini in 1989 is die retoriek geleidelijk verdwenen. Israëlische politici hebben openlijk gesproken over de mogelijkheid van een aanval op Iran.
Alleen of samen met andere landen om te verhinderen dat het land waarvan de president heeft gezegd dat "Israël van de kaart geveegd" moet worden, kernwapens verwerft. De Israëlische luchtmacht heeft tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen aangeschaft met extra grote brandstoftanks, zodat zij eventueel zonder bij te tanken naar Teheran en terug kunnen vliegen.

"Wij wachten op iedere fout die Israël tegenover Iran maakt," zei Mojtaba Bigdeli, woordvoerder van de Iraanse Hezbollah. "Voor ons betekent het dat Israël met zijn bestaan speelt." Ze zullen ondervinden hoe uniek het antwoord van Iran is.
"Ik beloof u dat het een voor Israël ongekende ervaring zal zijn," zei hij. Gezien de 'bloedneus' die Israël heeft opgelopen tegen de Libanese Hezbollah vorig jaar zomer, zijn dit meer dan alleen loze beloftes!

Het Duitse dagblad Bild heeft gemeld dat Iran met technologie van Noord-Korea en Rusland bezig is het bereik van zijn raketten te vergroten tot 3.500 kilometer. "Duitsland en andere delen van Europa kunnen op middellange en lange termijn direct getroffen worden door het Iraanse rakettenprogramma," zo citeerde de krant uit een nieuw rapport van de Duitse federale inlichtingendienst.

"Israël moet van de kaart worden geveegd," zo heeft de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad laten weten tijdens de conferentie 'De wereld zonder zionisme'. De conservatieve Ahmadinejad verwees naar Ayatollah Khomeini die ooit hetzelfde zei en bovendien meende dat "de instelling van het zionistische regime een maatregel van de onderdrukker van de wereld tegen de islamitische wereld" was. Het islamitische regime van Iran ziet Israël als bezetter van het voor moslims heilige land. Volgens waarnemers geeft Iran steun aan onder andere de sjiitische Hezbollah-beweging in Libanon.

Anglo-Amerikaanse agressie politiek - US imperialisme

Nadat de Anglo-Amerikaanse krachten Servië hadden gebombardeerd en Milosevic gevangen hadden genomen (die overigens op uiterst vreemde wijze is overleden in zijn cel in Scheveningen in afwachting van zijn berechting van het VN-tribunaal in Den Haag), is ook Saddam Hoessein via een militair schijntribunaal ter dood veroordeeld d.m.v. ophanging. Nu is Mahmoud Ahmadinejad aan de beurt. Het voorkoken van de massa via de kanalen van de pers en media is nu volop aan de gang. De gehele wereld, inclusief de Nederlandse bevolking, moet overtuigd worden wat voor een slechte man Mahmoud Ahmadinejad is. De CNN en CIA verzinnen zelf nieuws zoals wij dit kennen uit de periode voor de inval in Irak zoals de verzonnen leugens over massavernietigingswapens. Het Pentagon heeft de plannen al klaar liggen voor de invasie in Iran.
Bij monde van het CIDI worden er allerlei plannetjes uitgebroed om Iran te boycotten. Zelfs VVD politici, zoals Hans van Baalen, lopen zich warm wie het snelst pro-zionistische boycot acties kan uitspreken tegen Iran. PVV-er Wilders is nog walgelijker in zijn uitlatingen.

Maar met de nieuwe minister van buitenlandse zaken CDA-er Verhagen, heeft de VS een nog trouwere marionet bij gekregen. Keer op keer noemt hij de democratisch verkozen Hamas een terroristische organisatie. Verhagen was laatst tegen een Nederlandse handelsmissie naar Iran.

Welke landen zijn na Iran aan de beurt?
Noord-Korea, Venezuela, Cuba, China of Rusland?

Waarom zijn wij tegen Zionisme en US-Imperialisme:
    * Israël lapt al tientallen jaren allerlei VN resoluties aan zijn laars als het gaat om de rechten van de Palestijnen. CDA-er van Agt en Greta Duisenberg zetten zich ook al jaren in voor de Palestijnse zaak.
    * Wij streven naar een onafhankelijk Palestina voor de Palestijnen (stop de onderlinge broederstrijd tussen Fatah en Hamas)
    * Geen bezet Iran door de VS en zijn NAVO bondgenoten, wat te denken van de duizenden doden en gewonden door zo'n bezettingsoorlog
    * Stop de Amerikaanse agressie en bezettingspolitiek in het Midden-Oosten
    * Wij streven een wereldvrede na, geen oorlogen door de Amerikaanse imperialistische politiek in Iran, Irak of Afghanistan
    * Op basis van gelijkwaardigheid en dialoog willen wij Iran betrekken in de wereldpolitiek
    * Iran mag kernenergie gebruiken voor vreedzame doeleinden
    * Terug trekken van de Nederlandse troepen uit Afghanistan, geen Nederlands bloed voor de belangen van US-Imperialisten. Stop verspilling van belastinggeld van 800.000 euro per dag door de aanwezigheid van de Nederlandse troepen in Afghanistan.
    * Een onafhankelijk onderzoek naar de inzet van Nederlandse troepen in Irak / Afghanistan  zoals door de PvdA beloofd tijdens de laatste 2e  kamerverkiezingen maar nu ingeslikt als prijs  voor regeringsdeelname in het kabinet CDA, PvdA, ChristenUnie Comité: Gemeenschappelijk tegen Zionisme en US Imperialisme - Solidariteit met Iran!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten