maandag 15 september 2014

Israelische culturele avond verstoord door 'Pro-Pallie gekkies'

 

Na het geschreeuw en gescheld van Appa op diverse pro-Gaza pro-Hamas demonstraties zijn nu Israelische artiesten het doelwit. Het feit dat je Israelisch bent (en Joods, want ik denk niet dat men voorstellingen van Israelische Arabieren zou verstoren) is blijkbaar genoeg om schuldig te zijn. GeenStijl noemt hieronder het beestje bij de naam. Dit is geen ‘legitieme kritiek op de Israelische bezetting’ maar totaal doorgeschoten onredelijke haat die wordt geprojecteerd op de enige Joodse staat en al wie daarmee in verband gebracht kan worden. Het wordt tijd voor een krachtig tegengeluid.

 

Keesje Maduraatje schrijft op zijn weblog:

 

Houda Stitou, bestuurslid van de Palestijnse Stichting DocP en tevens communicatiemedewerker van het KLM Pensioenfonds Cabinepersoneel, neemt op Facebook de verantwoording

 

Misschien tijd voor de KLM om ook wat verantwoording te nemen en duidelijk naar Houda te gaan communiceren?

 

RP

-------------

 

Pro-Pallie gekkies willen culturele zuivering

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/propallie_gekkies_willen_cultu.html

 

De hoogbejaarde Lia Koenig, Grande Dame van het Israelische theater, komt op een Israelisch cultureel feestje. En ontmoet daar voor de deur een horde schuimbekkende antisemieten die nu openlijk de aanval inzetten op cultuur. Niet op militaire, politieke of desnoods economische bijeenkomsten je ongenoegen kenbaar maken, neen, openlijk andermans cultuur kapot willen maken. De Godwin was gisteren aan de Kristallgracht Kloveniersburgwal niet moeilijk in te koppen. 'Moordenaar' krijsen tegen een oud vrouwtje, en ze zijn er nog trots op ook. We hadden zelf geen boots on the ground gisteren, maar ziehier foto's van Maarten Brante (wiens persvrijheid het tuig probeerde te belemmeren), beeld van het verstoren van de voorstelling bij Thomas Schlijper en de repo van KeesjeMaduraatje. Antisemiet Simon Vrouwe, beroepsgek Frank van de Linde, Joop-scribent Abulkasim "Nederland wordt een ruine" Al Jabiri en de Hamas Cheerleaders die we kennen van andere demo's, het hele spul was weer present. Frank van de Linde vraagt zich verlekkerd af: "Kan iemand gaan googlen naar het volgende evenement dat we kunnen verstoren?" Hamasmeisje Houda Stitou aka Asateteo, die altijd luidkeels krijst om boycots van bedrijven, probeert zich te verbergen achter petje en sjaal. Misschien wil ze niet dat haar werkgever KLM er achter komt dat ze toneelomaatjes terroriseert, zou kunnen natuurlijk. Gelukkig lijkt mevrouw Koenig niet al te geschrokken, koeltjes verklaarde ze vereerd te zijn dat ze kwamen kijken. Maar wij moeten ons diep schamen dat onze politie deze anitsemitische aanval heeft laten gebeuren. Dit is niet anti-Israel, wie probeert a-politieke kunst kapot te maken is uit op de vernietiging van andermans cultuur. Kan iemand even googlen naar het volgende evenement dat wij kunnen beschermen?

 

A. Nanninga | 14-09-14 | 14:30 | Link

 

 

Escalatie bij DocP demonstraties

http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2014/09/escalatie-bij-docp-demonstraties.html

Beperkten de Nederlandse ProPal demonstranten zich tot nog toe tot het omhooghouden van borden en af en toe een fluitje, gaan de Marokkaanse- en Turkse Propal meiden nu weer een stapje verder, door een Israëlisch cultureel evenement te verstoren.


Frank van der Linde, bekend van zijn aangifte tegen de website Geenstijl, was er bij. Houda Stitou, bestuurslid van de Palestijnse Stichting DocP en tevens communicatiemedewerker van het KLM Pensioenfonds Cabinepersoneel, neemt op Facebook de verantwoording voor deze gewelddadige actie.

Opvallend detail in de boodschap van de communicatiemedewerkster is, dat ze "Israel" tussen aanhalingstrekens schrijft, alsof ze daarmee wil zeggen dat Israel niet echt bestaat. Daarmee sluit ze geheel aan bij de Iraanse machthebbers, die consequent over de "Zionistische entiteit" spreken. Als je iets niet noemt, dan bestaat het ook niet. 

 

Frank van der Linde heeft er zin in. Hij wil nog meer culturele evenementen verstoren. Kan iemand deze gek stoppen?

 

1 opmerking:

  1. Het wordt steeds enger en gevaarlijker en ik ben minder bang voor de Marokkaantjes en Turken en andere moslims uit zandbaklanden, maar banger voor de Nederlanders die fanatiek met hen meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen