donderdag 29 mei 2014

Nieuw bewijs: Dood 2 Palestijnen in Beituniyah is hoax

 
Er komt steeds meer info naar buiten die de videobeelden van vorige week in een ander daglicht plaatst. Zeker nu Betselem de complete videobeelden naar buiten heeft gebracht, blijkt dat er sprake is van Pallywood achtige taferelen. Zie ook de posts van Elder of Ziyon onder het MP stuk, waar de bevindingen van MP mede oop zijn gebaseerd.
 
RP
-----------
 
Door Missing Peace
 
Gisteren publiceerde de Israëlische organisatie B'Tselem dan eindelijk de complete videobeelden van de incidenten in Beituniyah tijdens de Naqba herdenking op 15 mei jl. Het gaat om uren video opnamen.
De belangrijkste zaken uit dat verslag worden in de video hieronder goed in beeld gebracht.
Op die video is namelijk goed te zien dat ondanks de bewering dat beide Palestijnen zouden zijn getroffen door echte kogels die hun lichamen hadden doorboord, er geen spoor van bloed is te zien. Niet op hun kleding en ook niet op het asfalt nadat zij werden weggedragen!

Uit alles wat er tot nu toe gepubliceerd is over de incidenten ontstaat het volgende plaatje:
1. De Palestijnse kroongetuige loog over de schoten die hij kort na elkaar hoorde en waarbij beiden zouden zijn gedood. Tussen beide incidenten verstreek een uur en een kwartier.
2. Op alle gepubliceerd videomateriaal is te zien dat alle Israelische soldaten schoten met M16′s die een opzetstuk hadden voor rubber kogels (n,b. men kan dat opzetstuk niet even snel verwijderen).
3. Een kogel die zou zijn gevonden in de rugzak van één van de slachtoffers kan nooit hebben gedaan wat de vader beweerde. Dat was namelijk een onbeschadigde kogel.
4. Een van de Palestijnen valt gestrekt voorover terwijl hij van voren in de borst met een echte kogel zou zijn getroffen. Mensen die worden getroffen door een kogel in de borst krimpen in elkaar.
5. De wijze waarop beide Palestijnen vallen past bij een hit van een rubberkogel.
6. Camera ploegen arriveerden tien minuten voor ieder incident ter plekke.
7. Ondanks de aanwezigheid van al die camera mensen heeft slechts CNN beelden vrijgegeven. Die beelden bewezen dat de IDF met rubber kogels schoot.
8. Een aanwezige Palestijn pretendeerde te zijn getroffen maar liep kort daarna normaal weg terwijl zijn vrienden om een ambulance riepen.
9. Op foto's en video beelden van beide slachtoffers zijn geen kogelgaten waarneembaar in de kleding terwijl er zelfs close up's bestaan.
10. Er is geen spoor van bloed te zien, niet in kleding en ook niet op de grond nadat beiden zijn weggedragen. De pro-Palestijnse organisatie Al Haq maakte echter melding van excessieve bloedingen.
11. Er zijn twee medische rapporten gepubliceerd over de doodsoorzaak van Nadim Nawarah, één van de slachtoffers. In het eerste rapport werd geen melding gemaakt van een kogelwond in de borst. Maar nadat Nadim's vader op TV een kogel liet zien (die duidelijk niet afgevuurd was) en beweerde dat hij die in de rugzak van zijn zoon had gevonden, werd een nieuw medisch rapport gepubliceerd. Daarin werd alsnog melding gemaakt van een kogelwond.
12. Hetzelfde bericht op de website van Al Haq beweert dat Muhammed Salama, een van de slachtoffers, om drie uur precies het ziekenhuis werd binnengedragen en om 3.15 uur stierf op de operatietafel. De klok in de beelden van de beveiligingscamera laat echter zien dat om drie uur de ambulance nog altijd de plek van het incident niet had verlaten.
Het onderzoeksrapport over de dood van de twee Palestijnen moet nog gepubliceerd worden maar nu al is duidelijk dat dezaak alle kenmerken draagt van een hoax.
Bijna exact dezelfde vreemde zaken troffen onderzoekers ook aan toen men de dood van Mohammed Al Durah onderzocht.
Al Durah en zijn vader werden volgens de Palestijnen aan het begin van de Tweede Intifada beschoten door de IDF. Ook dat bleek later niet waar te zijn.
Hetzelfde geldt voor het zogenaamde Gaza strandincident in 2006. Hamas beweerde toen dat een IDF granaat de dood van een heel gezin had veroorzaakt op een strand in Gaza. Later bleek dat een door Hamas geplante mijn de oorzaak was en dat de Palestijnen de lichamen van de slachtoffers hadden ontdaan van ieder bewijsmateriaal.
Dank aan EOZ voor zijn bijdrage aan dit rapport
-----------------------------
More footage taken from the extended "Nakba Day" CCTV video in Beitunia shows an attempt to fake an injury for the cameras that doesn't pan out.


Now that we have established that people faked injuries for the cameras, what else might have been faked?
----------------------
Now that the entire hours-long footage of the CCTV cameras from the Nakba Day incidents in Beitunia are available, interesting facts are emerging.

We can see cameramen arriving at both incident scenes about ten minutes ahead of time, even sitting on the same object directly in front of where the youths are supposedly shot. We see a youth hopping around on one leg, pretending to be injured, and his buddies calling an ambulance over, only to see him walking around normally by the time they arrive.

But here's one thing I thought was a bit more interesting:


The medical reports for both youths claimed that the bullets ripped through their bodies and exited out the other side. We have seen no blood on any of the still photos anywhere near the entrance or exit wounds.

But the video shows that the ground where they were supposedly shot through has no bloodstains at all. 

Truly amazing.

By the way, Walla reports that there were two medical reports issued for Nadim Nawarah. In the first there was no exit wound at all, but after his father went on TV claiming to have seen a bullet hole in Nadim's backpack and a (clearly unfired) bullet within, then the medical report was changed to suddenly find an exit wound.

So, what other lies have been given out by the oh-so-ethical Palestinian Arab coroner?
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten