zondag 10 augustus 2014

Palestina Komitee in handen van Fatah?

 

Het is bij sommigen misschien al wat langer geleden, maar wel opvallend hoeveel ex-terroristen nu een rol spelen in de pro-Palestina scene. Deze mensen lijken er ook niet gematigder op geworden.

 

RP

------------

 

Palestina Komitee in handen van Fatah

http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2014/08/palestina-komitee-in-handen-van-fatah.html

 

Sommige mensen en organisaties willen niet leren en maken keer op keer dezelfde fout, ook als Keesjemaduraatje ze waarschuwt. Een terrorist als bestuurslid van een Nederlandse stichting, ook als het een stichting voor Palestina is, dat is geen goed idee.

Rob Groenhuijzen (Rode Jeugd) als voorzitter van de Gazaboot, die wordt gefinancierd door Hamas. Hoe makkelijk wil je het voor de zionisten maken om op je te schieten? Heel makkelijk.  Dus dachten we dat we alles al gehad hadden, en toch komt er dit:

De voormalige Fatah terrorist Ibrahim Al Baz blijkt al sinds januari 2014 bestuurder van het Palestina Komitee Nederland te zijn. Laat het even bezinken, terwijl ik je vertel wat Ibrahim Al-Baz op zijn kerfstok heeft.

Ibrahim Al-Baz werd in 1979 in Frankrijk tot vier maanden cel veroordeeld, voor het smokkelen en in bezit hebben van explosieven, in dienst van de Palestijnse terreurgroep Fatah. Na zijn celstraf te hebben uitgezeten verhuisde hij naar Nederland en trouwde met een Nederlandse vrouw. In 1986 vroeg hij het Nederlandse staatsburgerschap aan, wat werd afgewezen, omdat Ibrahim Al-Baz nog steeds voor de Palestijnse terreurgroep Fatah werkte. Een geheim BVD rapport waarschuwde voor de activiteiten van Ibrahim Al-Baz. De Raad van State heeft het besluit Ibrahim Al-Baz tot ongewenst vreemdeling te verklaren tot tweemaal toe afgewezen.

Blijkbaar is de beruchte en gevaarlijke Palestijn nog steeds in Nederland. Vorige week zondag fotografeerde ik hem nog (links zonder pet) , terwijl hij stond te praten met Abou Amin Rashed, de Hamas fondswerver in Nederland.

 Blijkbaar kan het de Nederlandse Pro-Palestina-activisten helemaal niks schelen met wie ze omgaan. Of het nou een RAF-terrorist is, of een Hamas-combattant met één arm, of een veroordeelde Fatah-terrorist, waar zelfs de BVD niet helemaal blij van word. Lang leve de lol. We leven maar één keer. 

De gehele Nederlandse linkse kerk, inclusief dominee Visser van de Pauluskerk en het Krakersblad Ravage, maakten zich in 1988 sterk voor het verblijf van Ibrahim Al-Baz in Nederland, want het is zo'n lieve fijne man. Nou jongens, hij is nog steeds hoor.

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten