maandag 25 augustus 2014

Hulde voor Hamas op Gaziljoenste Gazademo

 

Op de pro-Gaza demo gisteren werd Hamas uitbundig geprezen. De toespraken waren een waar hoogtepunt voor Joden, eh sorry, zionistenhaters en mensen met teveel testosteron en te weinig hersenen in hun lijf:

 

“Ik ben klaar met deze zionistische honden die uit zijn op ons geld en bloed!”

Appa’s argumentatie tegen het CIDI was zo mogelijk nog striemender: “Esther ‘Stink’ Voet, je bent een smerig mens!”, aldus de rappende woordkunstenaar.

 

Wouw. Esther Stinkvoet. Die kende ik nog niet. Hoe creatief.

 

Geen Stijl schrijft:

 

Deze dames zien we terug op alle demo's, ze hebben de taak om de leuzen en spreekkoren te leiden. Verstandig, want zo voorkomt de organisatie onwenselijke kreten: een klein groepje jongemannen voorin de stoet kon er een enkel "Takbir!" "Allah akbar!" 1-2tje tussen wurmen maar meer ook niet. Onbedoeld komisch was de poging van de dames om eens wat andere kreten dan "Wij zijn Palestijnen" of "Boycot Israhel" te introduceren. "Cidi Cidi zoek een hobby, stop de zionistenlobby" bleek te ingewikkeld en verzandde in "Cidi Cidi mompel mompel Palestine!!11!1!" Niet dat de Hamas Cheerleaders zich altijd even smaakvol van hun taak kweten: als de menigte een Albert Heyn, Starbucks of McDonalds passeerde riepen ze met overslaande stemmen op tot een boycot van de "zionistische handelaren in bloedproducten" en "moordenaars." Sja, een avocado is natuurlijk makkelijker te laten liggen dan je smartphone, die boordevol Israelische technologie zit.

 

Appa riep overigens ook nog: “fuck de Talmoed, fuck zionism.”

 

Ook Mohammed Rabbae en een paar mensen uit de anti-zwarte pieten beweging hebben nog even uitgelegd dat Hamas absoluut geen terroristische organisatie is maar slechts legitiem verzet pleegt. Is dat ook weer even duidelijk.

 

K

 

'Esther 'Stink' Voet, je bent een smerig mens'

http://nieuws.thepostonline.nl/2014/08/23/rapper-appa-klaar-met-deze-zionistische-honden-die-uit-zijn-op-ons-geld-en-bloed/

BERT BRUSSEN: 23-08-2014 17:36 UUR
   

 

Op de Amsterdamse Dam demonstreerden zaterdagmiddag een paar honderd mensen tegen de oorlog in Gaza. Rapper Appa liet volgens AT5 in een toespraak weten: “Ik ben klaar met deze zionistische honden die uit zijn op ons geld en bloed!”

Appa’s argumentatie tegen het CIDI was zo mogelijk nog striemender: “Esther ‘Stink’ Voet, je bent een smerig mens!”, aldus de rappende woordkunstenaar.

Appa was niet de enige die de Gaza-oorlog wenst te bestrijden middels een intellectueel debat en steekhoudende argumenten. Ook de Vlaamse activist Abu Jahjah sprak een belezen woordje mee. “Ik ben trots om op hetzelfde podium te staan als Appa, hij heeft alles al gezegd”, aldus Jahjah.

Hoogtepunt van deze reeks toespraken was een spreker in een ‘Zwarte Piet is racisme’-tshirt. Hij liet weten “in opstand te komen en achter Hamas te staan”.

Hamas is een door het Palestijnse volk democratisch verkozen organisatie, volgens velen een terroristische organisatie.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Hamas meerdere mensen die werden verdacht van ‘collaboratie’ (verdacht, dus niet bewezen) in het openbaar op een plein in Gaza-stad heeft geëxecuteerd.

 

De Socialistische Partij was ditmaal niet aanwezig bij de demonstratie. Dit omdat de socialisten niet met Abu Jahjah gezien willen worden.

Uitgebreide reportage via Geenstijl.nl. Meer beeld bij Maarten Brante.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten