woensdag 16 juni 2010

Pro-Israël demonstratie donderdag a.s. Den Haag

 

Pro-Israël demonstratie donderdag a.s. Den Haag

donderdag 17 juni Israël demonstratie in Den Haag
Israël-Manifestatie: Om Sions wil niet Zwijgen
Donderdag 17 juni van 13 tot 14.30 uur.

Shalom Israëlvrienden,

In de afgelopen weken heeft Israël het flink moeten ontgelden in de media. Nog voor enig onderzoek is gedaan naar feiten rond de Gaza-Flotilla, wordt Israël door 189 landen en 222 internationale organisaties veroordeeld. Israël is een land dat alleen staat en bedreigd wordt, en dat wordt versterkt door ons zwijgen.
Enkele organisaties hebben de handen ineen geslagen om te laten zien dat er in Nederland wel degelijk vele trouwe vrienden van Israël zijn en dat wij verlangen naar evenwichtige berichtgeving, waarin ook aan Israël's situatie recht wordt gedaan.

We willen zoveel mogelijk vrienden van Israël mobiliseren om op donderdag 17 juni aanstaande hun stem te laten horen. Doe mee om aanstaande donderdag massaal uw steun te betuigen voor de Israëlische Ambassade. We bemoedigen hen zo met onze steun.

Het programma zal er als volgt uit zien:  (let op de aangepaste tijden!!)

13.00 uur: Verzamelen op het Plein in Den Haag (voor de Tweede Kamer).  Er wordt op dit moment met 110 stukken karton een grote Israëlvlag gemaakt, die door de aanwezigen vastgehouden kan worden op het Plein. Neemt u ook vooral veel Israelvlaggen mee.

Van daar lopen we via de Lange Vijverberg naar de Israëlische ambassade op de Buitenhof, alwaar we om 14 uur een verklaring van solidariteit en vriendschap zullen overhandigen. Deze verklaring zal ondertekend zijn door onder andere Isreality, Pillar of Fire, stichting Schreeuw om Leven, Comité Gemeentehulp Israël, SGP-jongeren, het Israël-Platform, Torah-Yeshua en vele andere Israëlvrienden.

Vanaf morgen kunt u de verklaring vinden op onze website http://isreality.nl/ en als u niet aanwezig kunt zijn donderdag, digitaal uw steun betuigen door te reageren.
Alle vrienden van Israël zijn welkom. Wij hopen u massaal te mogen ontmoeten a.s. donderdag. Stuurt u deze oproep ook door naar uw vrienden en kennissenkring

Dit bericht staat op http://www.pillaroffire.nl/ ;na verzoeken van verschillende kanten, w.o.  Tora-Yeshua,  heeft Jack van der Tang de organisatie op zich genomen en graag uw gebed voor hem, deze manifestatie en een grote deelname, om samen onze solidariteit met Israel te betuigen.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten