zaterdag 23 januari 2010

Joden waren in Egypte gewoon lui volgens Palestijnse historicus

 
Dit soort antisemitische onzin is helaas heel gewoon van Palestijnse geestelijken, politici en 'wetenschappers', en hun creativiteit is onvoorstelbaar wanneer het erom gaat de Joden negatieve eigenschappen toe te schrijven.
Waarom houdt een Palestijnse historicus zich niet gewoon bezig met de Palestijnse geschiedenis? Dan zou hij snel klaar zijn: het Palestijnse volk bestaat als zodanig nog geen 100 jaar.
 
RP & WB
--------------------
 

Palestijn: Joden waren in Egypte gewoon lui

21-01-2010 11:38 | Kerkredactie
 

JERUZALEM – De slavernij waaronder de Israëlieten in Egypte gebukt gingen, zoals beschreven in het Bijbelboek Exodus, was „gewoon werk."

Deze conclusie trekt de Palestijnse historicus prof. dr. Ibrahim al-Sinwar na „archeologisch onderzoek", meldt het Middle East Media Research Institute (Memri) op zijn website.

„Toen de Israëlieten gedwongenwerden in Pitom en Raämses tichelstenen voor die beide steden te vervaardigen, vonden ze dat ze onderdrukt werden", aldus Al-Sinwar, hoogleraar aan de Islamitische Universiteit van Gaza-stad, op een door Hamas gecontroleerd tv-programma. „Dit zijn leugens van de Joden, die eraan gewend zijn geraakt om niet te werken. Uit archeologische vondsten blijkt dat ze rechten en privileges genoten en op geen enkele manier onrechtvaardig behandeld zijn. Ze werkten gewoon in de bouw. De conclusie is eenvoudig: ze zijn gewoon lui."

Via uitlatingen als deze probeert Hamas zijn achterban te beïnvloeden, aldus Memri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten