zaterdag 16 mei 2009

Feedblitz Israel-Palestijnen Nieuwsblog: handig maar niet onfeilbaar

 
Voor het gemak van onze lezers bieden we hen de mogelijkheid om de berichten van deze blog dagelijks als e-mail te ontvangen via Feedblitz.
Helaas gaat er wel eens wat mis. Soms komt er een dag of langer geen Feedblitz, zoals de laatste 2 dagen (althans bij onszelf). Er kunnen dan geen nieuwe berichten zijn geplaatst die dagen, maar de afgelopen dagen hadden we wel berichten geplaatst, en het is ook ons een raadsel waar die gebleven zijn. De website van Feedblitz geeft nergens melding van problemen en vermeldt ze wel als verzonden!
Als u een dag uw Feedblitz mist kunt u op onze blog kijken of er niet toch nieuwe berichten zijn.
 
Een ander probleem is dat er onlangs een groep abonnees is verwijderd door het systeem, waarschijnlijk in verband met overijverige spamfilters. Ontvangt u langere tijd geen Feedblitz van onze blog terwijl er wel nieuwe berichten zijn geplaatst, dan kunt u uw spamfilter controleren of ze daarin zijn blijven hangen. Zo ja, markeer ze dan als 'geen spam' en/of voeg de afzender toe aan de lijst met veilige afzenders. Zitten ze ook niet in uw spamfilter, dan zult u zich opnieuw moeten abonneren of ons een mailtje sturen zodat wij u een nieuwe aktiveringsmail sturen voor het abonnement.
 
Behalve voor email kunt u overigens ook kiezen voor een abonnement via een van de diverse messenger diensten, of zich abonneren op de rss-feed.
 
Wouter en Ratna
 
________________________

FeedBlitz

Ontvang onze artikelen dagelijks per e-mail. Na verzenden van Uw e-mail adres komt U in een bevestigingsscherm van Feedblitz; na accorderen daar ontvangt U een bevestigingsmail thuis, waarin U op de link moet klikken om het abonnement definitief te maken.


Voorbeeld | Powered by FeedBlitz
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten